Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Costa Navarino - Ο λόγος που τελευταία η Πύλος βρίσκεται στο μυαλό μας...


Το Navarino Dunes στην Costa Navarino περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort, που αποτελεί ιδανικό προορισμό για
οικογενειακές διακοπές. Πολλά από τα δωμάτια του Τhe Westin Resort (deluxe, οικογενειακά και σουίτες), είναι συνδεόμενα (connecting rooms), ενώ έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Τα οικογενειακά δωμάτια διαθέτουν walk-in ντουλάπες και ευέλικτα διαχωριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
Το συγκρότημα The Romanos Resort διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με γηγενή δέντρα και φυτά και θέα προς την παραλία με τις αμμοθίνες. Η παραλία, μήκους πάνω από 1 χιλιόμετρο, βρέχεται από τα καθαρά κρυστάλλινα νερά του Ιονίου Πελάγους. Η τοποθεσία είναι ιδανική για ασύγκριτη χαλάρωση και για να βιώσετε την αυθεντικότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Στο Navarino Dunes βρίσκεται επίσης το The Dunes Course, το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα, το Anazoe Spa με μοναδικές θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας (Oleotherapy®), συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 2.000 ατόμων, ενώ στην κεντρική πλατεία Agorα φιλοξενούνται επώνυμα καταστήματα, εστιατόρια και υπαίθριο σινεμά.
Το Anazoe Spa προσφέρει μια πλήρη γκάμα ειδικών περιποιήσεων που βασίζονται σε πρακτικές εξυγίανσης και ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδος, ενώ χρησιμοποιούν τα αποκλειστικά φυσικά και αναζωογονητικά συστατικά της περιοχής, αλλά και προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο.
Το Anazoe Spa, έκτασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει έναν εξωτικό συνδυασμό αρχαίων πρακτικών που κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά. Πολλές από τις περιποιήσεις μας είναι εμπνευσμένες από τις θεραπείες που εισήγαγε για πρώτη φορά ο Ιπποκράτης (460-377 π.Χ.), ο οποίος είναι γνωστός στη Δύση ως ο πατέρας της ιατρικής και χαρακτήρισε το ελαιόλαδο ως «μέγα θεραπευτικό».
Η χαλαρωτική μουσική στο Anazoe Spa είναι βασισμένη σε τρόπους και κλίμακες της αρχαίας Ελλάδας. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η μουσική είναι θεϊκής προέλευσης και έχει την ικανότητα να γιατρεύει το σώμα και την ψυχή.
Ειδικά σχεδιασμένος για τη φιλοξενία των νεαρών επισκεπτών ηλικίας από 8 μηνών έως 3 ετών, ο παιδικός σταθμός Cocoon προσφέρει πακέτα μισής ημέρας και ολοήμερα, καθώς και περιφραγμένο παιδότοπο για να ψυχαγωγηθείτε μαζί με το μωρό ή το νήπιο σας.
Οι δραστηριότητες στον παιδικό σταθμό Cocoon γυμνάζουν το σώμα και το νου, κεντρίζουν την περιέργεια και ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση μέσω των τεχνών, παιδικών βιβλίων που εξερευνούν και καλλιεργούν, καθώς και συμμετοχικές ενασχολήσεις που προϋποθέτουν συνεργασία και αυτοσυνείδηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές μαθησιακές εμπειρίες και τρέφει την αγάπη για τη μουσική με τραγούδια, χορό, μουσικά παιχνίδια, μουσικά όργανα, ρυθμό και τέμπο. Το Cocoon δημιουργεί επίσης αναμνήσεις γεμάτες χρώμα με ζωγραφική, κολάζ, γλυπτική με πηλό, σχέδιο, παιχνίδια ρόλων κ.ά. Στις καθημερινές δραστηριότητες τα νήπια συμμετέχουν σε μη ανταγωνιστικά διαδραστικά αθλήματα τα οποία δίνουν έμφαση στην αυτοπεποίθηση, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ρακέτες και γκολφ.

Επισκεφθείτε το και ζήστε μία αξέχαστη εμπειρία πολυτελούς διαμονής, πολύ μακριά από τα ελληνικά δεδομένα...

1 σχόλιο:

  1. Είναι μια εξαιρετική ανάρτηση κόντρα στη γενικευμενη μιζερια που επικρατεί στην Ελλαδα, γιατί αναδεικνύει οτι κάποιοι σε όμορφες γωνιές της πρωτοπορούν και την καθιστούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή